Den som tränar kampsport vet att träningen är tuff och krävande. Beroende på vilken gren du väljer är det fokus på balans, försvar, tyngd eller styrka. Att kombinera med en hälsosam och balanserad kost är inte det lättaste för den som lever ett aktivt liv som kombineras med heltidsarbeten och annat. Många som tränar kampsport väljer därför att ta kosttillskott för att säkerställa att man fått i sig det man behöver.

Kroppen behöver en massa näringsämnen för att bygga muskler och hålla en bra balans. Nya Vitaepro plus innehåller en bra sammansättning av mineraler, fettoljor och vitaminer som gör att kroppen kan bibehålla balansen när du tränar. På det sättet undviker du att slita ut dina muskler och kan fokusera på din träning. Många som tränar och inte får i sig alla aktiva ämnen börjar känna en nedgång i träningens resultat.

Tuff träning – utan killar

De tränar hårt och intensivt. Tjejerna är västerort har siktet inställt på framgång och styrka, och de tränar tillsammans och utan snubbar. Läs och inspireras av dem här eller om en kampsportens vinnarskalle här. Alla som aktivt tränar kampsport vet att så mycket fritid ägnas åt att träna och bli bättre. Såhär säger Malin Hermansson som tränar MMA till SVT:

– Ja, det enda man gör är att träna. Jag lägger upp mitt liv efter träningen, säger Malin som berättar om hur viktigt stödet är från både sambon som också är hennes coach, och familj och arbetskamrater.

När så mycket fokus läggs på träningen är det svårt att fokusera på att få i sig rätt näringsämnen. Det gäller att respektera kroppen och inte riskera att köra slut på den. Precis som en bil behöver kroppen energi och bränsle!